נבטי בריסל מטוגנים במחבת עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 4 . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 21 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, ציר עוף, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו נבטי בריסל מחבת עם בייקון ושרי ומחבת לודג'וספר בישול בגידה, נבטי בריסל מבושלים, ו נבטי בריסל מבושלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים עד שהם פריכים בלבד, כ -10 דקות.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.
Intense ruby red color. Its bouquet blends the typical fruity aromas of Sangiovese (such as blackberry, ripe marasca, plum) with the elegant notes of wood. On the palate it is velvety and harmonious with an excellent balance between acidity and sweet tannins. Aging wine, gives its best from the 5th year after the harvestIt goes with grilled red meat. Its harmony and typicality are also exalted perfectly by aged cheeses.