נבטי בריסל עם בצל וידליה
ניתן להכין את המתכון נבטי בריסל עם בצל וידאלי בערך 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 230 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, נבטים בריסל, מלח כשר ופלפל, וכן קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: נבטים בריסל מייפל עם בצל, נבטי בריסל עם בצל מקורמל, ו נבטי בריסל מוקפצים עם בייקון ובצל.
הוראות
מחממים 2 כפות מהחמאה והשמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מוקצפת ונמסה, מוסיפים את הבצל ואת נבטי הבריסל, ומערבבים לעתים קרובות עד שהם נחמדים ומקורמלים, כ -10 דקות. מתבלים את נבטי בריסל במלח ופלפל.
מוסיפים את הבצל הירוק ומרק העוף ומאדים את הירקות עד שהנוזל מתאדה והירקות רכים פריכים, בערך דקה בערך.
מוסיפים את גרידת הלימון לנבטי בריסל לסיום.
בינתיים מחממים את כף החמאה שנותרה במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה. לאחר נמס וקצף, מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עד שהם קלויים ומשחימים, תוך ערבוב תדיר, כ -2 דקות.
מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את מיץ הלימון.
מפזרים את פירורי הלחם מעל נבטי בריסל לפני ההגשה.