נגיסות גבינת נאצ'ו
נגיסות גבינת נאצ'ו יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מים, גבינת צ'דר, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די גרוע. נסו וון טון נאצ'ו עקיצות, נגיסות נאצ'ו, ו נגיסות נאצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. להכות את הביצה והמים בקערה קטנה עם מזלג. מערבבים את הגבינה וסלסה בקערה קטנה.
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את גיליון המאפה לתוך מלבן 15x12 אינץ'.
חותכים לריבועים 20 (3 אינץ').
מניחים על 1 כף תערובת גבינה במרכז כל כיכר מאפה. למעלה כל אחד עם חתיכת זית 1, אם תרצה.
מברשת את הקצוות של ריבועי מאפה עם תערובת הביצה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור משולשים. מקמט את הקצוות עם מזלג לאטום.
מניחים את המאפים המלאים על תבנית אפייה.
מברישים את המאפים בתערובת הביצים ומפזרים אבקת צ ' ילי.
אופים במשך 15 דקות או עד המאפים הם זהובים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.