קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

נגיסות חמות וטעימות

נגיסות חמות וטעימות
נגיסות חמות וטעימות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון, לחם שיפון קוקטייל, רוטב גבינה תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, סלט עוף חם, ו מרק חם וחמוץ.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה, מחממים את הבשר הטחון ואת הנקניק יחד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
תרוקן את כל השומן.
4
על אש נמוכה, להוסיף את הגבינה ואת אורגנו לתוך הבשר במחבת. כאשר הגבינה נמסה והכל מעורבב היטב, להפיץ את התערובת על פרוסות של לחם שיפון המפלגה. סדר את החתיכות על סדינים עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
גבינהגבינה
עוגיותעוגיות
שיפוןשיפון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 5 עד 10 דקות, עד רק השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור