נגיסות חמות וטעימות
נגיסות חמות וטעימות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון, לחם שיפון קוקטייל, רוטב גבינה תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, סלט עוף חם, ו מרק חם וחמוץ.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, מחממים את הבשר הטחון ואת הנקניק יחד.
על אש נמוכה, להוסיף את הגבינה ואת אורגנו לתוך הבשר במחבת. כאשר הגבינה נמסה והכל מעורבב היטב, להפיץ את התערובת על פרוסות של לחם שיפון המפלגה. סדר את החתיכות על סדינים עוגיות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 5 עד 10 דקות, עד רק השחמה.