נגיסות מוצרלה אפויות
נגיסות מוצרלה אפויות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, רוטב פסטה למשפחה classico המועדפים, קרקרים שומן מופחתת ריץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו נגיסות מוצרלה אפויות, נגיסות מוצרלה אפויות, ו נגיסות מוצרלה מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גבינה לרוחב ל 15 פרוסות, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לשניים.
למעלה 30 קרקרים עם גבינה; לכסות עם קרקרים שנותרו.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים 8 דקות. או עד גבינה מתחילה להמיס. בינתיים, מחממים רוטב פסטה.
מגישים כריכי קרקר כמו dippers עם רוטב.