נזיד אגוזים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית קטוגנית? נזיד אגוזים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1044 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך חמאת בוטנים שמנת, קאיין, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: נזיד אגוזים, נזיד אגוזים, ו עוף גראנדנאט אפריקאי ונזיד בטטה.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את חתיכות העוף עם 14 כפית כל אחד מהמלח והפלפלפל השחור. לבשל עד השחמה, מפנה, על 8 דקות בסך הכל.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להתרכך, כ -3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ולאחר מכן את העגבניות ואת קאיין. החזירו את רגלי העוף והירכיים לסיר וערבבו 2 כוסות מים. להביא מבשלים ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות.
מקציפים יחד את חמאת הבוטנים ואת 34 כוס המים הנותרים עד חלקה.
מוסיפים את התערובת לתבשיל יחד עם חזה עוף וכנפיים, במיה ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח ו 14 של פלפל שחור כפית. לבשל, מכוסה חלקית, עד במיה רק נעשה, על 10 דקות.
מגישים את התבשיל עם אורז או אטריות ביצה כדי ללכוד כל טיפה של הרוטב הייחודי.
המלצת יין: יין אדום פשוט, פירותי כגון בוז 'ולה (או, אם זה דצמבר עד מרץ, בוז' ולה נובו) יהיה בן לוויה תוסס לחמאת הבוטנים בתבשיל הזה.