נזיד בקר דלורית עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 2006 קלוריות, 163 גרם חלבון ו 103 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לך לחנות ותביא את הבייקון של אוסקר מאייר, מרק בשר, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נזיד סקווש בקר ודלורית, נזיד סקווש בקר ודלורית בבישול איטי-מזין את המשפחה שלי, ו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בייקון בסיר גדול על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
רוטב חום באותו מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים בשר בקמח; מוסיפים למחבת. מבשלים עד להשחמה שווה, ערבוב מדי פעם.