קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

נזיד בקר לבבי

נזיד בקר לבבי
נזיד בקר לבבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לך רוטב טריאקי, מרק בשר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 98%. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר לבבי, ו נזיד בקר לבבי.

הוראות

1
מניחים בשר בקר לתנור איטי. בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, פפריקה, מלח ופלפל; מפזרים על בשר תבשיל בשר בקר, ערבוב למעיל. מערבבים במרק בשר, רוטב טריאקי, בצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, פטריות, שום עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כיסוי, ומבשלים על 6 שעות נמוכות, ערבוב מדי פעם.