קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

נזיד בקר לבבי

נזיד בקר לבבי
נזיד בקר לבבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לך רוטב טריאקי, מרק בשר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 98%. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר לבבי, ו נזיד בקר לבבי.

הוראות

1
מניחים בשר בקר לתנור איטי. בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, פפריקה, מלח ופלפל; מפזרים על בשר תבשיל בשר בקר, ערבוב למעיל. מערבבים במרק בשר, רוטב טריאקי, בצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, פטריות, שום עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כיסוי, ומבשלים על 6 שעות נמוכות, ערבוב מדי פעם.