קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

נזיד בשר מיושן מבושל

נזיד בשר מיושן מבושל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לאט בישול תבשיל בשר מיושן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 379 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, רוטב ווסטרשייר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.

הוראות

1
במחבת 12 אינץ ' או תנור הולנדי, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף בשר; לבשל 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מערבבים בשר משחימים ומרכיבים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות.