קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות0
מגזין

נזיר מסומם

נזיר מסומם
המתכון הנזיר קוק - אפ יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-10 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 203 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך ביצה לבן, ביטרס angostura, שיפון אוברהולט ישן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו נזיר כסוף, ו נזיר משוגע (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שיכר חמוץ וקוקה קולה לתוך כוס קופה מצוננת.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
איילאייל
2
מוסיפים שיפון, ורמוט, וחלבון ביצה לשייקר קוקטייל וממלאים בקרח. לנער במרץ עד טוב מקורר וקציף, על 20 שניות. מסננים לאט על תערובת הבירה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
100 אחוז טקילה בלנקו100 אחוז טקילה בלנקו
ורמוטורמוט
שיפוןשיפון
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מקשטים משקה עם כמה קישוטים של ביטר.
מרכיבים שתצטרך
3 ויסקי של 30 מ"ל3 ויסקי של 30 מ"ל
כפית מלח, לציפוי זכוכיתכפית מלח, לציפוי זכוכית

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון