ניאו-מסורתי שרימפס גריסים ארוחה
ניאו-מסורתי שרימפס ארוחה שיבולת שועל הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1317 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 93 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, תיבול מאכלי ים, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו סילפנצ'ו (ארוחה בוליביאנית מסורתית), תבשיל טורטמה-טוויסט קטן שלי על ארוחה ערבית מסורתית, ו הדרך הקלה ביותר לאכול בבית-ארוחות שבועיות {בישול מסורתי ואיטי} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
לזרוק שרימפס בקערה עם חרדל דיז ' ון עד מצופה ומפזרים תיבול פירות ים. מקררים שרימפס בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
יוצקים שמנת ועוף לתוך סיר גדול ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מערבבים בשאלות, חמאה, אבקת שום, שיבולת שועל. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים עד גריסים ספגו את הנוזל והם עבים וחלקים, כ 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
לעטוף לחם איטלקי בנייר אלומיניום ולמקם בתנור שחומם מראש כדי לחמם, על 10 דקות. כאשר הלחם חם והחיצוני מעט פריך, פרוס למשולשים.
חותכים את המשולשים אופקית, מניחים על תבנית אפייה, ומברשים עם 2 כפות שמן זית. לחזור לתנור טוסט, כ 5 דקות; להסיר ולשמור על חם.
יוצקים 2 יותר כפות שמן זית למחבת עם טפטוף בייקון ומחבת מקום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים שרימפס עד ורוד כבר לא שקוף בפנים, על 5 דקות.
מחלקים שיבולת שועל בין 6 קערות הגשה ומסדרים שרימפס מבושל סביב הקצוות של הקערות.
מניחים כל קערה על צלחת הגשה עם 2 פרוסות של בייקון ו 2 משולשים טוסט.
מפזרים שיבולת שועל עם גבינת צ ' דר גרוסה.