. אם יש לך בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.
הוראות
1
הכן את הארטישוק על ידי חיתוך תחתית הגבעולים וקיצוץ קצות העלים. זה הכי קל להשתמש במספריים עבור העלים. לקרוע את העלים הקטנים סביב הבסיס ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
2
מניחים את הארטישוקים לסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מניחים צלחת על גביהם כדי למנוע מהארטישוקים לצוף מחוץ למים. מכסים במכסה ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 10 עד 15 דקות, או עד כמה העלים צפים במים; לנקז להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הלחם, הגבינה, הזיתים, הפטרוזיליה, השום, הבצל הירוק, הסלרי והפלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את מיץ הלימון, רוטב פלפל חריף, אנשובי, רוטב ווסטרשייר, שמן זית ומלח; מערבבים לתוך תערובת פירור הלחם.
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
לקרוע ריבוע אחד גדול של רדיד אלומיניום עבור כל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מניחים ארטישוק במרכז ריבוע ומניחים כ 1/2 כפית של תערובת הגבינה מתחת לכל עלה. תביא את נייר הכסף סביב הארטישוק משאיר את החלק העליון פתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מניחים מתלה חוט או steamer הכנס לתוך החלק התחתון של הסיר הגדול. מלא עם כ 3 אינץ ' של מים מתוקים, או כך ארטישוק להישאר מעל פני המים. מניחים ארטישוקים בסיר זקוף ומביאים לרתיחה. לכסות ולתת ארטישוק קיטור במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
גב שומן חזיר
8
הסר מן הסיר ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.