קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

ניו אורלינס ממולאת ארטישוק

ניו אורלינס ממולאת ארטישוק
. אם יש לך בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.

הוראות

1
הכן את הארטישוק על ידי חיתוך תחתית הגבעולים וקיצוץ קצות העלים. זה הכי קל להשתמש במספריים עבור העלים. לקרוע את העלים הקטנים סביב הבסיס ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
מניחים את הארטישוקים לסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים צלחת על גביהם כדי למנוע מהארטישוקים לצוף מחוץ למים. מכסים במכסה ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 10 עד 15 דקות, או עד כמה העלים צפים במים; לנקז להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הלחם, הגבינה, הזיתים, הפטרוזיליה, השום, הבצל הירוק, הסלרי והפלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את מיץ הלימון, רוטב פלפל חריף, אנשובי, רוטב ווסטרשייר, שמן זית ומלח; מערבבים לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לקרוע ריבוע אחד גדול של רדיד אלומיניום עבור כל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים ארטישוק במרכז ריבוע ומניחים כ 1/2 כפית של תערובת הגבינה מתחת לכל עלה. תביא את נייר הכסף סביב הארטישוק משאיר את החלק העליון פתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים מתלה חוט או steamer הכנס לתוך החלק התחתון של הסיר הגדול. מלא עם כ 3 אינץ ' של מים מתוקים, או כך ארטישוק להישאר מעל פני המים. מניחים ארטישוקים בסיר זקוף ומביאים לרתיחה. לכסות ולתת ארטישוק קיטור במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מן הסיר ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת