קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

ניו אורלינס ממולאת ארטישוק

ניו אורלינס ממולאת ארטישוק
. אם יש לך בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.

הוראות

1
הכן את הארטישוק על ידי חיתוך תחתית הגבעולים וקיצוץ קצות העלים. זה הכי קל להשתמש במספריים עבור העלים. לקרוע את העלים הקטנים סביב הבסיס ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
מניחים את הארטישוקים לסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מניחים צלחת על גביהם כדי למנוע מהארטישוקים לצוף מחוץ למים. מכסים במכסה ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 10 עד 15 דקות, או עד כמה העלים צפים במים; לנקז להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הלחם, הגבינה, הזיתים, הפטרוזיליה, השום, הבצל הירוק, הסלרי והפלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את מיץ הלימון, רוטב פלפל חריף, אנשובי, רוטב ווסטרשייר, שמן זית ומלח; מערבבים לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
לקרוע ריבוע אחד גדול של רדיד אלומיניום עבור כל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים ארטישוק במרכז ריבוע ומניחים כ 1/2 כפית של תערובת הגבינה מתחת לכל עלה. תביא את נייר הכסף סביב הארטישוק משאיר את החלק העליון פתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים מתלה חוט או steamer הכנס לתוך החלק התחתון של הסיר הגדול. מלא עם כ 3 אינץ ' של מים מתוקים, או כך ארטישוק להישאר מעל פני המים. מניחים ארטישוקים בסיר זקוף ומביאים לרתיחה. לכסות ולתת ארטישוק קיטור במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר מן הסיר ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר