ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס
המתכון הזה מההתמכרות שלי לאפייה דורש סוכר מגורען, קמח לחם, תמצית ונילן וביצים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס, ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס, ו ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לנפות קמחים, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה. תניח בצד.
באמצעות מערבל מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכרים יחד עד אור מאוד, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב, 5 עד 10 שניות. זרוק חתיכות שוקולד פנימה ולשלב אותם מבלי לשבור אותם. לחץ על עטיפת פלסטיק נגד בצק ומקרר במשך 24 עד 36 שעות. בצק יכול לשמש בקבוצות, והוא יכול להיות בקירור עד 72 שעות.
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 177° . קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. תניח בצד.
סקופ 6 3 1/2-ערמות של בצק (בגודל של כדורי גולף נדיבים) על גבי תבנית אפייה, וודא כי להפוך אופקית כל חתיכות שוקולד כי הם מציצים; זה יעשה עבור עוגייה אטרקטיבית יותר.
מפזרים קלות עם מלח ים ואופים עד חום זהוב אבל עדיין רך, 18 עד 20 דקות.
העברת גיליון מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק עוגיות על מדף אחר כדי להתקרר קצת יותר. חזור עם הבצק שנותר, או בצק מילואים, בקירור, לאפיית קבוצות שנותרו למחרת.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ' יפס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "