ניו יורק סטייקים עם בורסין ורוטב מרלו
סטייק ניו יורק עם בורסין ורוטב מרלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, סטייקים מניו יורק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ניו יורק סטייקים עם בורסין ורוטב מרלו, סטייקים עם רוטב מרלו, ו פילה מיניון על לובסטר בורסין פירה עם הפחתת מרלו.
הוראות
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
הוסף 3 סטייקים לכל מחבת; לבשל על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
העברה לצלחת; העליון כל אחד עם טריז גבינה 1. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
יוצקים את טפטוף מ 1 מחבת; להוסיף יין למחבת ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס נדיב, גירוד חתיכות השחמה, על 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף חמאה ומערבבים עד מומס.
מערבבים פטרוזיליה ועירית קצוצה. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.