ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה
ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. אם יש לכם פלפל, קינמון טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה, ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, ו ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב חמאה חומה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור ניוקי: מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
אופים את תפוחי האדמה המתוקים עד רך מבושל לחלוטין, בין 40 ל 55 דקות בהתאם לגודל. מגניב במקצת.
חתוך לשניים וגרוף את הבשר לקערה גדולה. מחית את תפוחי האדמה המתוקים ולהעביר כוס מדידה גדולה כדי לוודא את תפוחי האדמה המתוקים למדוד על 2 כוסות.
מעבירים את הפירה בטטה בחזרה לקערה הגדולה.
מוסיפים את גבינת ריקוטה, מלח, קינמון ופלפל ומתמזגים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הקמח, 1/2 כוס בכל פעם עד לקבלת בצק רך. קמח קל משטח עבודה ומניח את הבצק בכדור על משטח העבודה. מחלקים את הבצק ל 6 כדורים שווים.
מגלגלים כל כדור לתוך חבל רחב 1 אינץ'.
חותכים כל חבל לחתיכות 1 אינץ'.
מגלגלים את הניוקי מעל הקוצים של מזלג.
להעביר את הניוקי שנוצר לתבנית אפייה גדולה. המשך עם הניוקי הנותרים.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הניוקי ב 3 קבוצות ומבשלים עד רך אבל עדיין המשרד לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 5 עד 6 דקות.
מסננים את הניוקי באמצעות כפית מחוררת על תבנית אפייה. אוהל עם רדיד כדי לשמור על חום ולהמשיך עם הניוקי הנותרים.
לרוטב החמאה החום: בעוד הניוקי מבשלים ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה מוסיפים את עלי המרווה. ממשיכים לבשל, מתערבלים החמאה מדי פעם, עד הקצף שוכך ומוצקי החלב מתחילים חום.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים את הקינמון, סירופ מייפל, מלח ופלפל. זהירות, התערובת תהיה בועה למעלה. מערבבים בעדינות את התערובת. כאשר הבועות שוככות, לזרוק את הניוקי מבושל בחמאה החומה.
מעבירים את הניוקי לצלחת הגשה ומגישים מיד.