קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה

ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה
ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. אם יש לכם פלפל, קינמון טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה, ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, ו ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב חמאה חומה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור ניוקי: מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
נקב את הבטטה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
4
אופים את תפוחי האדמה המתוקים עד רך מבושל לחלוטין, בין 40 ל 55 דקות בהתאם לגודל. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חתוך לשניים וגרוף את הבשר לקערה גדולה. מחית את תפוחי האדמה המתוקים ולהעביר כוס מדידה גדולה כדי לוודא את תפוחי האדמה המתוקים למדוד על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
6
מעבירים את הפירה בטטה בחזרה לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את גבינת ריקוטה, מלח, קינמון ופלפל ומתמזגים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קינמוןקינמון
פלפלפלפל
מלחמלח
8
מוסיפים את הקמח, 1/2 כוס בכל פעם עד לקבלת בצק רך. קמח קל משטח עבודה ומניח את הבצק בכדור על משטח העבודה. מחלקים את הבצק ל 6 כדורים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מגלגלים כל כדור לתוך חבל רחב 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
חותכים כל חבל לחתיכות 1 אינץ'.
11
מגלגלים את הניוקי מעל הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גלולגלול
12
להעביר את הניוקי שנוצר לתבנית אפייה גדולה. המשך עם הניוקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
14
מוסיפים את הניוקי ב 3 קבוצות ומבשלים עד רך אבל עדיין המשרד לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
15
מסננים את הניוקי באמצעות כפית מחוררת על תבנית אפייה. אוהל עם רדיד כדי לשמור על חום ולהמשיך עם הניוקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
16
לרוטב החמאה החום: בעוד הניוקי מבשלים ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה מוסיפים את עלי המרווה. ממשיכים לבשל, מתערבלים החמאה מדי פעם, עד הקצף שוכך ומוצקי החלב מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
ניוקיניוקי
חמאהחמאה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
הסר את המחבת מהחום. מערבבים את הקינמון, סירופ מייפל, מלח ופלפל. זהירות, התערובת תהיה בועה למעלה. מערבבים בעדינות את התערובת. כאשר הבועות שוככות, לזרוק את הניוקי מבושל בחמאה החומה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
קינמוןקינמון
ניוקיניוקי
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מעבירים את הניוקי לצלחת הגשה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.