ניוקי עם רוטב טימין חמאה
ניוקי עם רוטב טימין חמאה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצה, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מסקרפונה וניוקי לימון עם רוטב טימין חמאה, ניוקי עם חמאת טימין, ו ניוקי בטטה עם חמאת טימין.
הוראות
מבשלים את החמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית עד שהיא מתחילה להשחים, כ 2 דקות.
מוסיפים את עלי הקורנית. תניח בצד.
לנקב את תפוחי האדמה עם מזלג. מיקרוגל תפוחי אדמה עד מכרז, פונה פעם אחת, על 12 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים וגורפים את הבשר לקערה גדולה; להשליך את העור. בעזרת מזלג, מועך את תפוח האדמה היטב. מחית במלח ופלפל.
מערבבים ב 3 כפות של הביצה; להשליך את הביצה הנותרת. לנפות את הקמח על תערובת תפוחי אדמה ללוש רק עד מעורבב.
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות.
גלגל כל חתיכה בין כפות הידיים שלך ואת משטח העבודה לתוך חבל בקוטר 1/2 אינץ '(בערך 20 אינץ').
חותכים את הבצק לחתיכות 1 אינץ'.
מגלגלים כל פיסת בצק על משוט עץ עם רכסים או מעל הקוצים של מזלג כדי ליצור חריצים בבצק.
מבשלים את הניוקי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הניוקי לעלות אל פני השטח, על 1 דקה. המשך לבשל עד הניוקי במכרז, כ 4 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הניוקי אל טימין חם-חמאה במחבת. זרוק למעיל.
כפית את הניוקי ורוטב חמאה לתוך קערות רדודות. למעלה עם פקורינו ומגישים.