המתכון ניוקי עם שרימפס, אספרגוס, ו פסטו מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן משובצת מראש, עלי בזיליקום, שום בבקבוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
הוסף ניוקי למחבת; לבשל 4 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה על פני השטח).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר ניוקי עם כפית מחוררת; מקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
4
הוסף אספרגוס ושרימפס למחבת; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
ניקוז.
6
הוסף תערובת שרימפס לניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
שרימפס
7
שלב הנותרים 1 כף מים, בזיליקום, הבא 4 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שום
באזיל!
מים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
טפטוף שמן דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד מעורבב היטב.
ניוקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.