קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ניוקי פריזאיname

ניוקי פריזאיname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ניוקי פריזאי. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 294 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סופלה ניוקי פריזאיname, ניוקי דלעת פריזאי, ו ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס וקישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים, חמאה ומלח לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק חלק. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לערבב, להכות את הבצק בכוח ובמהירות כדי למנוע ממנו דבק לסיר. המשך לבשל עד שהבצק מתרחק מצדדים של סיר משאיר שכבה דקה ואודה מעט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
כדי לסיים עם לעמוד
1
העברת בצק חם לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים חרדל וגבינה ומכים במהירות בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לבצק לשלב באופן מלא ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. כאשר מוסיפים ביצה סופית, מוסיפים עשבי תיבול ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
העברת תערובת שקית רוכסן בגודל גלון או שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ'. המשך לשלב
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים חרדל וגבינה ומכים בכפית עץ עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במרץ בכל תוספת כדי למנוע מביצים להסתלסל ומאפשרים לבצק לשלב באופן מלא ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. כאשר מוסיפים ביצה סופית, מוסיפים עשבי תיבול ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
העברת תערובת שקית רוכסן בגודל גלון או שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
תן לתערובת לנוח 15 עד 25 דקות בטמפרטורת החדר. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ויש לי תבנית אפייה מעוטרת. אם משתמשים בתיק עם מנעול רוכסן, חותכים פתח בגודל 1/2 אינץ ' בפינה אחת. מחזיק את התיק מעל המים הרותחים, לסחוט את התערובת מתוך התיק, לחתוך אותו עם סכין קיצוץ לאורכים 1 אינץ ' ולתת להם ליפול ישירות לתוך המים הבוערים. תמשיך לחתוך כמה שיותר בדקה אחת, ואז תפסיק.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
כאשר כל הניוקי צף למעלה, להמשיך לבשל עד ניוקי מבושלים במלואם למרכז, כ 3 דקות יותר. הרם ניוקי עם מסננת רשת בסדר או עכביש מתכת ולהעביר גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
טפטוף עם קצת שמן זית וזריקת מעיל. חזור עם הבצק שנותר. ניוקי מקורר יכול להיות בקירור עד מוכן להמשיך לבשל או ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס, וקישואים, או בסופלה ניוקי הפריזאי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר