ניוקי קמח שיפון ב-Cuttlefish Ragu: Gnocchi di Segale ב-Sugo de Seppie
ניוקי קמח שיפון ב Ragu דיונון: ניוקי די Segale בסוגו דה Seppie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, מים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי עם ראגו פטריות, ו ראגו בקר עם ניוקי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את קמח השיפון, קמצוץ מלח וכוס 1 של המים, מערבבים לשלב ולאחר מכן ללוש כדי ליצור בצק מוצק, חלק, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי להשיג את העקביות הרצויה.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות בגודל שווה, לגלגל כל אחד לתוך פילה 1/2 אינץ 'עבה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
רול עם הקוצים של מזלג ולהניח בצד.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב.
מוסיפים את הדיונון ואת הזיתים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים, מעל להבה נמוכה, במשך 20 דקות.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מוסיפים את הפטרוזיליה לרוטב ומבשלים עוד 10 דקות. ממש לפני שהרוטב נעשה, מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים באגרסיביות, כ -2 דקות. לזרוק במחבת עם הרוטב ומיץ לימון ולתת לבשל יחד 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פיקיני קיאנטי קלאסיקו]()
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו