קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

ניוקי קמח שיפון ב-Cuttlefish Ragu: Gnocchi di Segale ב-Sugo de Seppie

ניוקי קמח שיפון ב-Cuttlefish Ragu: Gnocchi di Segale ב-Sugo de Seppie
ניוקי קמח שיפון ב Ragu דיונון: ניוקי די Segale בסוגו דה Seppie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, מים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי עם ראגו פטריות, ו ראגו בקר עם ניוקי פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את קמח השיפון, קמצוץ מלח וכוס 1 של המים, מערבבים לשלב ולאחר מכן ללוש כדי ליצור בצק מוצק, חלק, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי להשיג את העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות בגודל שווה, לגלגל כל אחד לתוך פילה 1/2 אינץ 'עבה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
רול עם הקוצים של מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הדיונון ואת הזיתים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוניםדיונונים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים, מעל להבה נמוכה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים את הפטרוזיליה לרוטב ומבשלים עוד 10 דקות. ממש לפני שהרוטב נעשה, מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים באגרסיביות, כ -2 דקות. לזרוק במחבת עם הרוטב ומיץ לימון ולתת לבשל יחד 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ניוקיניוקי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו