קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי ריקוטה עם כרישה ופול

ניוקי ריקוטה עם כרישה ופול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ניוקי ריקוטה עם כרישה שעועית Fava. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, גבינת ריקוטה מחלב שלם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה עם כרישה ופול, ניוקי עם פול, ו שעועית Fava עם כרישה ופטריות.

הוראות

1
הגדר מסננת גדולה מרופדת עם גזה לח שכבה כפולה על קערה גדולה.
2
מניחים ריקוטה מסננת מוכן; כיסוי עם פלסטיק, להכניס בין לילה. (אם משתמשים בריקוטה טרייה, דלגו על השלב הזה.)
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל כרישה בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז. שימוש בידיים, לסחוט יבש כרישה.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים ריקוטה, כרישה, ביצה, 1/2 כוס פרמזן, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט בקערה. מערבבים 2/3 כוס קמח. תערובת כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 1 יום. גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים קמח לדלות בקערה שטוחה. עבור כל ניוקי, צורה 1 כף ריקוטהמערבבכדור, ואז לרדת לתוך קערה של קמח, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים ניוקי לתבנית אפייה. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד; צ ' יל.)
מרכיבים שתצטרך
8
אם משתמשים פול טרי, blanch בסיר קטן של מים מלוחים רותחים במשך 2 דקות; להעביר קערה של מי קרח. קליפה שעועית.
מרכיבים שתצטרך
9
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים פול ועלים מרווה. Sauté עד לחום חמאה, פאבות רכות, ועלים מרווה הם פריכים, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
11
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף ניוקי ומבשלים עד מכרז מבושל דרך, כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר למחבת עם פול; לזרוק מעיל. כאשר כל ניוקי נוספו למחבת, לזרוק על חום בינוני כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
13
עצה בשוק
14
שעועית fava הראשונה של העונה הם קטנים יותר, יש עורות רכים, ולא צריך להיות קלופים לאחר הפגזות. אם קונים פאבות מאוחר יותר בעונה, הקפד לקלף את השעועית המקולפת כדי להסיר את העור החיצוני הקשה, המר.
מרכיבים שתצטרך