ניוקי תפוחי אדמה
המתכון ניוקי תפוחי אדמה מוכן בסביבות 40 דקות והוא בהחלט מדהים ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 156 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 67 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. אם יש לכם מים, רוטב ספגטי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מניחים 2 כוסות פירה בקערה גדולה (שמור את כל הפירה שנותר לשימוש אחר). מערבבים ביצה 1 כפית מלח. מקציפים בהדרגה קמח עד לקבלת תערובת אחידה (הבצק יהיה יציב ואלסטי).
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 15 פעמים.
רול לתוך 1/2-ב.- חבלים רחבים.
חותכים חבלים ל -1 אינץ'. חתיכות. לחץ כלפי מטה בעזרת מזלג מקומח קלות.
בתנור הולנדי מביאים לרתיחה מים ושאר המלח.
מוסיפים ניוקי בקבוצות קטנות; מבשלים 8-10 דקות או עד שניוקי צף למעלה ומבושלים.
מגישים מיד עם רוטב ספגטי.