קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

נייר כסף-מנות דגים עם תבלין תירס

נייר כסף-מנות דגים עם תבלין תירס
לסכל-מנות דגים עם תבלין תירס דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 314 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה בס מפוספס, שמן צמחי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ Foodnetwork יש 295 אוהדים. עם כפית ציון של 97% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נייר כסף-מנות דגים עם תבלין תירס, Puttanesca עוף מנות רדיד, ו חבילת עוף Milano לסכל.

הוראות

1
מחממים גריל גבוה. טוסט זרעי כוסברה במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה, משליך, על 3 דקות. לרסק את הזרעים על קרש חיתוך (החלק התחתון של כוס מדידה עובד היטב), ואז דופק עם פטרוזיליה, כוסברה, זנגביל, שמן צמחי, 1/2 כפית מלח ו 1 כף מים במעבד מזון כדי לעשות תערובת גסה. לזרוק את התירס והעגבניות עם 2 כפיות של תערובת עשבי תיבול בקערה ועונה עם מלח. לקרוע ארבעה גיליונות גדולים (כ 16 אינץ ' ארוך) של רדיד כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים חתיכה אחת של דגים במרכז כל אחד. (אם הקצוות של הפילה הם דקים, לתחוב אותם מתחת.) למעלה עם כפית של תערובת עשבי תיבול הנותרים להקיף עם תבלין תירס-עגבניות. מקפלים את הקצוות של נייר לאטום לתוך מנות, משאיר מקום בתוך למחזור חום. גריל מנות, מכוסה, עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. בזהירות לפתוח את המנות ולהחליק את הדגים וירקות על צלחות. למעלה עם יותר כוסברה ומגישים עם סיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.