קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

נייר כסף-מנות דגים עם תבלין תירס

נייר כסף-מנות דגים עם תבלין תירס
לסכל-מנות דגים עם תבלין תירס דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 314 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה בס מפוספס, שמן צמחי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ Foodnetwork יש 295 אוהדים. עם כפית ציון של 97% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נייר כסף-מנות דגים עם תבלין תירס, Puttanesca עוף מנות רדיד, ו חבילת עוף Milano לסכל.

הוראות

1
מחממים גריל גבוה. טוסט זרעי כוסברה במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה, משליך, על 3 דקות. לרסק את הזרעים על קרש חיתוך (החלק התחתון של כוס מדידה עובד היטב), ואז דופק עם פטרוזיליה, כוסברה, זנגביל, שמן צמחי, 1/2 כפית מלח ו 1 כף מים במעבד מזון כדי לעשות תערובת גסה. לזרוק את התירס והעגבניות עם 2 כפיות של תערובת עשבי תיבול בקערה ועונה עם מלח. לקרוע ארבעה גיליונות גדולים (כ 16 אינץ ' ארוך) של רדיד כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מניחים חתיכה אחת של דגים במרכז כל אחד. (אם הקצוות של הפילה הם דקים, לתחוב אותם מתחת.) למעלה עם כפית של תערובת עשבי תיבול הנותרים להקיף עם תבלין תירס-עגבניות. מקפלים את הקצוות של נייר לאטום לתוך מנות, משאיר מקום בתוך למחזור חום. גריל מנות, מכוסה, עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. בזהירות לפתוח את המנות ולהחליק את הדגים וירקות על צלחות. למעלה עם יותר כוסברה ומגישים עם סיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.