צריך מתאבן חלב חינם? ניקומן (Baozi) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, בטן חזיר, רוטב אוי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ניקומן / בוטמן / חזיר באן, Baozi פטריות, ו לחמניות חזיר מאודות (baozi) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח, סוכר, שמרים ואבקת אפייה יחד בקערה של מערבל לעמוד, ולאחר מכן מוסיפים את המים ושמן ולשלב. כאשר המרכיבים משולבים, הדביקו את הקערה למיקסר המצויד בקרס בצק ולבוש עד שהבצק אלסטי ומבריק. אתה יכול גם ללוש את הבצק ביד אם אין לך מיקסר.יוצרים את הבצק לכדור ומכניסים אותו לקערה ומכסים אותו בניילון נצמד.
מניחים את הקערה במקום חם ולתת את הבצק לעלות עד הכפיל שלה בגודל (כ 1 שעה).בזמן שאתה מחכה שהבצק יעלה, תכין את המילוי. לטגן את הבצלים ואת הבצל הירוק עם שמן שומשום על חום בינוני עד שקוף, אבל לא השחמה. שימו אותם בצד cool.In קערה, לשלב את בטן חזיר, חזיר טחון, פטריות שיטאקה, זנגביל, רוטב צדפות, רוטב סויה, סאקה, סוכר, פלפל שחור, קורנפל ו ביצה לבן ללוש היטב עם הידיים (כפפות מומלץ), להוסיף את הבצל מקורר ולהמשיך ללוש עד הבשר מבריק ושילוב טוב.אגרוף למטה הבצק ולגלגל אותו לתוך בול עץ.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חותכים את היומן ל 8 אפילו חתיכות וליצור כל חתיכה לכדור. מרווחים את הכדורים בנפרד על תבנית אפייה ומכסים במגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
תן את שאר הבצק במשך 10 דקות.השתמש בסכין חדה כדי לחלק את מילוי הבשר ל 8 חתיכות. לשטח פיסת בצק על כיכר קלף עד שהוא בערך בגודל של פיסת נייר, ולאחר מכן לגרוף 1/8 של מילוי הבשר על אמצע הבצק.צבטו קצה אחד של הבצק ביד ימין וסובבו אותו לכיוון מרכז הלחמניה. השתמש ביד שמאל כדי להחזיק את הכנף במקום. חזור על 10 פעמים, תמיד להביא את דש עד יד שמאל שלך צובט יחד עם דשים העבר. מכסים את הלחמניות המוגמרות במגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש. ממלאים ספינת קיטור במים ומרתיחים את המים.
מניחים כמה לחמניות לתוך סל הספינה, להיזהר לא overcrowd זה כמו לחמניות יתרחב. מנמיכים את סל ספינת הקיטור לתוך הסיר של מים רותחים. מכסים את האונייה במגבת לחה ומכסים במכסה. דבר זה מונע מהאדים להתעבות על המכסה ולטפטף על הלחמניות. מקפלים את הדשים המתנדנדים של המגבת בחזרה על המכסה כדי למנוע את המגבת מלהישרף. קיטור הלחמניות במשך 15 דקות. בהתאם להגדרת ספינת הקיטור שלך זה עלול לקחת קצת יותר זמן, כך לפצל אחד פתוח ב 15 דקות כדי לוודא שהוא מבושל דרך.