קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניקומן (באוזי)

ניקומן (באוזי)
צריך מתאבן חלב חינם? ניקומן (Baozi) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, בטן חזיר, רוטב אוי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ניקומן / בוטמן / חזיר באן, Baozi פטריות, ו לחמניות חזיר מאודות (baozi) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סוכר, שמרים ואבקת אפייה יחד בקערה של מערבל לעמוד, ולאחר מכן מוסיפים את המים ושמן ולשלב. כאשר המרכיבים משולבים, הדביקו את הקערה למיקסר המצויד בקרס בצק ולבוש עד שהבצק אלסטי ומבריק. אתה יכול גם ללוש את הבצק ביד אם אין לך מיקסר.יוצרים את הבצק לכדור ומכניסים אותו לקערה ומכסים אותו בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הקערה במקום חם ולתת את הבצק לעלות עד הכפיל שלה בגודל (כ 1 שעה).בזמן שאתה מחכה שהבצק יעלה, תכין את המילוי. לטגן את הבצלים ואת הבצל הירוק עם שמן שומשום על חום בינוני עד שקוף, אבל לא השחמה. שימו אותם בצד cool.In קערה, לשלב את בטן חזיר, חזיר טחון, פטריות שיטאקה, זנגביל, רוטב צדפות, רוטב סויה, סאקה, סוכר, פלפל שחור, קורנפל ו ביצה לבן ללוש היטב עם הידיים (כפפות מומלץ), להוסיף את הבצל מקורר ולהמשיך ללוש עד הבשר מבריק ושילוב טוב.אגרוף למטה הבצק ולגלגל אותו לתוך בול עץ.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב צדפותרוטב צדפות
חזיר טחוןחזיר טחון
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בטן חזירבטן חזיר
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את היומן ל 8 אפילו חתיכות וליצור כל חתיכה לכדור. מרווחים את הכדורים בנפרד על תבנית אפייה ומכסים במגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
תן את שאר הבצק במשך 10 דקות.השתמש בסכין חדה כדי לחלק את מילוי הבשר ל 8 חתיכות. לשטח פיסת בצק על כיכר קלף עד שהוא בערך בגודל של פיסת נייר, ולאחר מכן לגרוף 1/8 של מילוי הבשר על אמצע הבצק.צבטו קצה אחד של הבצק ביד ימין וסובבו אותו לכיוון מרכז הלחמניה. השתמש ביד שמאל כדי להחזיק את הכנף במקום. חזור על 10 פעמים, תמיד להביא את דש עד יד שמאל שלך צובט יחד עם דשים העבר. מכסים את הלחמניות המוגמרות במגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש. ממלאים ספינת קיטור במים ומרתיחים את המים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים כמה לחמניות לתוך סל הספינה, להיזהר לא overcrowd זה כמו לחמניות יתרחב. מנמיכים את סל ספינת הקיטור לתוך הסיר של מים רותחים. מכסים את האונייה במגבת לחה ומכסים במכסה. דבר זה מונע מהאדים להתעבות על המכסה ולטפטף על הלחמניות. מקפלים את הדשים המתנדנדים של המגבת בחזרה על המכסה כדי למנוע את המגבת מלהישרף. קיטור הלחמניות במשך 15 דקות. בהתאם להגדרת ספינת הקיטור שלך זה עלול לקחת קצת יותר זמן, כך לפצל אחד פתוח ב 15 דקות כדי לוודא שהוא מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מגישים את nikuman עם חרדל חריף, רוטב חריף, או חומץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

מרכיבים