נסיעה טובה אפוי אלסקה יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.53 דולר למנה. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח עוגה, ביצים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו אפוי אלסקה, אפוי אלסקה, ו אפוי אלסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
משמנים ומניחים נייר קלף על תחתית תבנית אפייה בגודל גליל ג 'לי (17 1/2 על 11 1/2 אינץ 'בעומק 1 אינץ'). בעזרת מקצף חשמלי מקציפים יחד את החלמונים, רק 1/4 כוס מהסוכר (שומרים את השאר), ווניל עד שהתערובת הופכת לצהוב בהיר ומתעבה. מנפים קמח עוגה מעל תערובת החלמונים ומניחים בצד לזמן קצר. שוטפים ומייבשים את המכים. בקערת מתכת נפרדת מקציפים יחד את החלבונים ושמנת האבנית ומקציפים בהדרגה במאזן הסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות. לקערת החלמון / הקמח מקפלים פנימה 1/3 מחלבוני הביצה הטרופה עד שהם בקושי מתאחדים. חזור על הפעולה 2 פעמים נוספות עם כל אחד מ -1 / 3 הנותרים של החלבונים הטרופות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים לתבנית גליל ג ' לי ואופים בתנור כ-15 דקות או עד שהמשטח מזהיב ומעיין לאחור כשנוגעים בו.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תן לעוגה להתקרר בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בזמן שהעוגה מתקררת, כדאי לפנות מקום במקפיא לעוגת הסדין והגלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
6
כשהעוגה קרירה לחלוטין, מקלפים את המשטח השחום של העוגה. (אתה יכול לעשות זאת פשוט על ידי התרופפות וגלגולו.) לחץ בחוזקה על תבנית אפייה שטוחה ללא קצוות (בגודל זהה או גדול יותר מתבנית האפייה) על הקצוות העליונים של תבנית האפייה והפוך את העוגה כך שהיא תועבר לסדין השטוח והסר את נייר הקלף. ואז חותכים את העוגה לשניים לאורכה ולחצי לרוחב. שניים מהרבעים הללו יוקדשו לחלק העליון והתחתון של אלסקה האפויה, בהתאמה. בעזרת מרית דקה רחבה, החלק את אחד הרבעים הללו לפלטה שטוחה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
שחררו את הקרטון מחצי גלון הגלידה והניחו את כל הלבנה על העוגה על המגש. ואז החלק את הרבע השני על החלק העליון של לבנה הגלידה והכניס את כל הפלטה למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
8
הנותרים 2 חתיכות של עוגה יתאים על הצדדים ואת הקצוות של הלבנה של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
9
חותכים את העוגה כך שתתאים למידות הצדדים והקצוות תוך שימוש במיקום היעיל ביותר אשר יביא למספר הקטן ביותר של חתכים. יהיה עליך 2 מלבנים מדידה כ 8 אינץ 'על ידי 3 אינץ' ו 2 מלבנים מדידה כ 8 על ידי 5 אינץ'. מכסים בניילון נצמד אם אינכם משתמשים בהם באופן מיידי, כדי למנוע התייבשותם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
חלק מציפוי המרנג ישמש לאבטחת המלבנים הללו לדפנות הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
11
להכנת ציפוי המרנג, הכינו תרחיף עם 2/3 כוס מים שהוקצפו בהדרגה לסיר קטן אליו הוספתם עמילן תירס וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת. כשהוא מתעבה והופך לשקוף, מכסים ומסירים אותו מהאש. בקערת מתכת או זכוכית גדולה ונקייה בקפידה, עם מכות נקיות בקפדנות, מקציפים את החלבונים (הם חייבים להיות בטמפרטורת החדר) עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים וניל ושמנת אבנית ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. בהדרגה מאוד להכות סוכר על גבוה עד פסגות מבריק ונוקשה טופס, אבל לא מאפשרים לו להתייבש. הפחיתו את מהירות המקצף לנמוכה והוסיפו בהדרגה את תרחיף עמילן התירס. כאשר כל זה כבר הוסיף מהירות עלייה בינונית במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
זה יכול להיות בקירור עם פלסטיק לעטוף על גבי לזמן קצר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
מיד לפני ההגשה
15
אלסקה אפויה, וודא שמתלה התנור שלך נמצא במצב לספק מספיק מרווח למרנג ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מוציאים את עוגת הסדין והגלידה מהמקפיא. באמצעות כמה מרנג כמו" דבק " למקם את חתיכות לחתוך מראש של עוגה כדי להתאים את הצדדים ואת הקצוות של הלבנה של גלידה. לאחר מכן מורחים את שארית המרנג בשכבה עבה על כל המכלול, מסובבים אותו בצורה דקורטיבית בגב כף, ומקפידים לכסות את הקצה התחתון של העוגה מכל הצדדים כך שהמרנג ייגע בבסיס התבנית. החלק את אלסקה לתנור ואפה עד שהמרנג משחים, 5 או 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מגישים מיד בליווי רוטב שוקולד, רוטב פטל ורוטב קרמל.