קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נסיעה טובה אפוי אלסקה

נסיעה טובה אפוי אלסקה
נסיעה טובה אפוי אלסקה יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.53 דולר למנה. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח עוגה, ביצים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו אפוי אלסקה, אפוי אלסקה, ו אפוי אלסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
משמנים ומניחים נייר קלף על תחתית תבנית אפייה בגודל גליל ג 'לי (17 1/2 על 11 1/2 אינץ 'בעומק 1 אינץ'). בעזרת מקצף חשמלי מקציפים יחד את החלמונים, רק 1/4 כוס מהסוכר (שומרים את השאר), ווניל עד שהתערובת הופכת לצהוב בהיר ומתעבה. מנפים קמח עוגה מעל תערובת החלמונים ומניחים בצד לזמן קצר. שוטפים ומייבשים את המכים. בקערת מתכת נפרדת מקציפים יחד את החלבונים ושמנת האבנית ומקציפים בהדרגה במאזן הסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות. לקערת החלמון / הקמח מקפלים פנימה 1/3 מחלבוני הביצה הטרופה עד שהם בקושי מתאחדים. חזור על הפעולה 2 פעמים נוספות עם כל אחד מ -1 / 3 הנותרים של החלבונים הטרופות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים לתבנית גליל ג ' לי ואופים בתנור כ-15 דקות או עד שהמשטח מזהיב ומעיין לאחור כשנוגעים בו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן לעוגה להתקרר בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בזמן שהעוגה מתקררת, כדאי לפנות מקום במקפיא לעוגת הסדין והגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
6
כשהעוגה קרירה לחלוטין, מקלפים את המשטח השחום של העוגה. (אתה יכול לעשות זאת פשוט על ידי התרופפות וגלגולו.) לחץ בחוזקה על תבנית אפייה שטוחה ללא קצוות (בגודל זהה או גדול יותר מתבנית האפייה) על הקצוות העליונים של תבנית האפייה והפוך את העוגה כך שהיא תועבר לסדין השטוח והסר את נייר הקלף. ואז חותכים את העוגה לשניים לאורכה ולחצי לרוחב. שניים מהרבעים הללו יוקדשו לחלק העליון והתחתון של אלסקה האפויה, בהתאמה. בעזרת מרית דקה רחבה, החלק את אחד הרבעים הללו לפלטה שטוחה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
שחררו את הקרטון מחצי גלון הגלידה והניחו את כל הלבנה על העוגה על המגש. ואז החלק את הרבע השני על החלק העליון של לבנה הגלידה והכניס את כל הפלטה למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
8
הנותרים 2 חתיכות של עוגה יתאים על הצדדים ואת הקצוות של הלבנה של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
9
חותכים את העוגה כך שתתאים למידות הצדדים והקצוות תוך שימוש במיקום היעיל ביותר אשר יביא למספר הקטן ביותר של חתכים. יהיה עליך 2 מלבנים מדידה כ 8 אינץ 'על ידי 3 אינץ' ו 2 מלבנים מדידה כ 8 על ידי 5 אינץ'. מכסים בניילון נצמד אם אינכם משתמשים בהם באופן מיידי, כדי למנוע התייבשותם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
חלק מציפוי המרנג ישמש לאבטחת המלבנים הללו לדפנות הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
11
להכנת ציפוי המרנג, הכינו תרחיף עם 2/3 כוס מים שהוקצפו בהדרגה לסיר קטן אליו הוספתם עמילן תירס וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת. כשהוא מתעבה והופך לשקוף, מכסים ומסירים אותו מהאש. בקערת מתכת או זכוכית גדולה ונקייה בקפידה, עם מכות נקיות בקפדנות, מקציפים את החלבונים (הם חייבים להיות בטמפרטורת החדר) עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים וניל ושמנת אבנית ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. בהדרגה מאוד להכות סוכר על גבוה עד פסגות מבריק ונוקשה טופס, אבל לא מאפשרים לו להתייבש. הפחיתו את מהירות המקצף לנמוכה והוסיפו בהדרגה את תרחיף עמילן התירס. כאשר כל זה כבר הוסיף מהירות עלייה בינונית במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
זה יכול להיות בקירור עם פלסטיק לעטוף על גבי לזמן קצר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
מיד לפני ההגשה
15
אלסקה אפויה, וודא שמתלה התנור שלך נמצא במצב לספק מספיק מרווח למרנג ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מוציאים את עוגת הסדין והגלידה מהמקפיא. באמצעות כמה מרנג כמו" דבק " למקם את חתיכות לחתוך מראש של עוגה כדי להתאים את הצדדים ואת הקצוות של הלבנה של גלידה. לאחר מכן מורחים את שארית המרנג בשכבה עבה על כל המכלול, מסובבים אותו בצורה דקורטיבית בגב כף, ומקפידים לכסות את הקצה התחתון של העוגה מכל הצדדים כך שהמרנג ייגע בבסיס התבנית. החלק את אלסקה לתנור ואפה עד שהמרנג משחים, 5 או 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מגישים מיד בליווי רוטב שוקולד, רוטב פטל ורוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
רוטב פטלרוטב פטל
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים