נעלי ' נ ' רעשנים עוגה
עוגת מגפיים ורעשנים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, חמאה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: נעלי התינוק, תינוק רעשנים, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר).
הוראות
תנו לביצים מופרדות לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים חלמונים וקליפת תפוז; מקציפים היטב.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב (הבלילה תהיה סמיכה). בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד שהם נוקשים. מקפלים לתוך הבלילה.
יוצקים לתוך 13-ב משומן ומקומח. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך 10 דקות; הפוך על רשת כדי להתקרר לחלוטין.
העברה ל-15 אינץ'. 12 אינץ'. לוח מכוסה.
מניחים 3/4 כוס ציפוי כל אחת בשתי קערות קטנות; גוון ורוד פסטל אחד וכחול פסטל אחד. הניחו בצד 2-1 / 2 כוסות ציפוי לבן לקצץ ולגבול. מכסים ומניחים קערות בצד. עוגת פרוסט עם זיגוג לבן הנותרים.
בעזרת חוט דנטלי או סכין חדה מסמנים קו ישר לאורך מרכז העוגה. סמן קווים ישרים נוספים לאורך, מחלק את העוגה לארבעה חלקים שווים. סמן ארבע שורות לרוחב, מחלק את העוגה לסך של 20 ריבועים.
למגפיים, הכנס קצה מאפה רגיל מס ' 8 לשקית מאפה או לשקית ניילון עם חור קטן; הוסף ציפוי ורוד. בריבועים מתחלפים, צינור נקודה מוארכת, מעלה בקצה אחד אל מהחום (ראה תמונה 1).
עבור רעשנים, השתמש בקצה רגיל מס ' 8 ובציפוי כחול. בכל אחד מהריבועים הריקים, צינור נקודה אחת גדולה ונקודה אחת קטנה, והשאיר 3/4 אינץ'. בין נקודות. השתמש בקצה רגיל מס ' 2 ובזיגוג כחול כדי לצינור קו המחבר בין הנקודות (ראה תמונה 2).
לחיתוך, השתמש בקצה רגיל מס ' 2 ובזיגוג לבן שמור. צינור קשת לקצץ על כל נעל וקשת על כל רעשן.
השתמש קצה כוכב # 20 כדי צינור שורות של פגזים לבנים על גבי הקווים הישרים. צינור שורה של פגזים סביב הקצוות העליונים והתחתונים של העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "