נערים tilapia פו בגריל עם רוטב טרטר תוצרת בית
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? נערי טילפיה פו בגריל עם רוטב טרטר תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמוצים, ל 2 לחם כיכרות לחם, פילה אמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו נערים tilapia פו בגריל עם רוטב טרטר תוצרת בית, סלמון בגריל ברוטב טרטר תוצרת בית, ו בנים בריאים בגריל Tilapia Po' (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן גריל או מחממים מטגן. אם משתמשים ברוילר, קו גיליון אפייה עם נייר כסף.
מערבבים את המיונז, חמוצים, בצל, מיץ לימון, ואבקת שום בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מברישים את פילה אמנון עם קצת שמן זית ומתבלים אותם במלח ופלפל שחור.
חותכים את הלחם לתוך 4 (7 אינץ') סעיפים, ואז חצי כל קטע לאורכו.
שים את הדגים על הגריל או, אם צולה, להעביר את הפילה לסדין אפייה מוכן. גריל או צלייה, פונה פעם אחת, עד הדג מבושל דרך, על 6 דקות.
להניח את הלחם על הגריל, לחתוך בצד למטה, או מטגן, לחתוך בצד, גריל או מטגן עד קלוי, על 1 דקה.
עבור כריך 1, שכבה 1 פילה אמנון על פרוסת הלחם התחתונה, ואחריו 2 פרוסות של עגבניות ועלה חסה 1.
מורחים את פרוסת הלחם העליונה עם 2 כפות של רוטב הטרטר ומכסים את הכריך. חזור עם לחם ומילוי הנותרים. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו