נפוליאון אוכמניות טרי עם מוס גבינת שמנת
נפוליאון אוכמניות טרי עם גבינת שמנת מוס הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 603 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך שמנת, תמצית vanillan, פטל שחור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: Blackberry Mousse And Honey - Tuile Napoleons, פילו נפוליאון עם רוטב אוכמניות וקרם וניל, ו שוקולד וקרם פטל טרי נפוליאון.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת, 1/4 כוס אבקת סוכר, ווניל בקערה בינונית עד רכות. באמצעות אותם מקציפים, להכות שמנת קצפת בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים קצפת לתערובת גבינת שמנת ב 3 תוספות. מכסים מוס ומקררים.
מרדדים גיליון מאפה על משטח מקומח קלות 14x10 1/2 אינץ מלבן.
גזור גיליון לשנים עשר ריבועים 1/2 אינץ'. מרובעים פירס בכל רחבי עם מזלג. לנפות 1/4 כוס אבקת סוכר על ריבועים.
מניחים ריבועים על תבנית אפייה ungreased.
אופים 12 דקות. באמצעות מרית מתכת, לשטח ריבועים ולהמשיך לאפות עד פריך וחום, כ 5 דקות יותר. ריבועי מאפה מגניבים על הסדין.
החום נשמר בסיר קטן עד שהוא נמס.
מוסיפים פירות יער וזורקים למעיל.
מניחים 6 מאפים ריבועים על משטח העבודה.
מורחים כל אחד עם 1/4 כוס מוס. למעלה עם 6 עד 8 פירות יער. מכסים עם ריבועי מאפה הנותרים. נפוליאונים אבק עם שאריות 1/4 כוס אבקת סוכר. למעלה כל אחד עם ברי ו sprig מנטה.
מניחים נפוליאונים על צלחות.
מגישים, עוברים פירות יער שנותרו.