נפוליאון ממולא באננס וריקוטה
נפוליאון ממולא אננס וריקוטה הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 721 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", אננס, גבינת ריקוטה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טוסט ריקוטה מוקצף אננס קלוי עם מלח ים, חצילים ממולאים בריקוטן ובשר חזיר, ו סקווש ממולא ריקוטה.
הוראות
לפתוח גיליון בצק עלים על משטח מקומח קלות; לגלגל את הבצק עד עובי 1/16 אינץ'.
חותכים בצק ל 9 ריבועים שווים; להשליך 1 ריבוע.
מעבירים ריבועי מאפה לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. פירס מאפה ריבועים עם מזלג, ומפזרים באופן שווה עם סוכר; צ ' יל מאפה במקרר במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 40
אופים את ריבועי המאפה במשך כ 15-18 דקות או עד נפוח וזהב; תן מגניב. מחלקים 2 כפיות דבש באופן שווה בין 4 צלחות קינוח, dabbing 1/2 כפית במרכז כל אחד.
מקום 1 כיכר מאפה על גבי כל טיפה של דבש.
מערבבים גבינת ריקוטה עם וניל בקערה קטנה. כף 1/4 תערובת גבינת ריקוטה כוס על גבי כל ריבוע מאפה, חלוקת פרוסות אננס (6 פרוסות לכל מאפה) באופן שווה בין צלחות. לחלק 4 כפיות דבש, לטפטף 1 כפית על פרוסות אננס על כל צלחת; העליון כל אחד עם ריבוע מאפה שני.