נפוליאון ענבים מוקפצים עם הפחתת נמל
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 287 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אגוזי מלך, מלח, בצק פילו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, נפוליאונים פורט-תאנים עם שמן אגוזים וקרם דבש, ו בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש). בצק מעייל קל עם ספריי בישול.
מניחים 2 כפות אבקת סוכר במסננת קטנה; פילו אבק קלות עם אבקת סוכר. חזור על ההליך עם 2 פילו סדינים, ספריי בישול, אבקת סוכר, מסתיים עם אבקת סוכר; לחץ על שכבות בעדינות לדבוק.
חותכים מחסנית פילו לאורכו לתוך 3 (3 x 14inch) מלבנים.
חותכים כל מלבן לרוחב ל 4 (3 x 3 1/2inch) מלבנים כדי ליצור 12 מלבנים. בזהירות מחסנית 1 מלבן על גבי אחר כדי ליצור 6 ערימות; לחץ על שכבות בעדינות.
מניחים ערימות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. חזור על הליך עם פילו הנותרים, ספריי בישול, אבקת סוכר כדי ליצור 18 ערימות.
מכסים את ערימות הפילו בנייר קלף; מניחים תבנית אפייה נוספת על קלף.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד ערימות הם זהב פריך. בזהירות להסיר גיליון אפייה העליון קלף. פילו מגניב ערימות לחלוטין על תבנית אפייה.
להביא פורט לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. לבשל 10 דקות או עד מופחת 1 1/2 כפות.
הסר מהחום; מערבבים בדבש ו 1/8 כפית מלח.
ממיסים חמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1/8 כפית מלח, ענבים, סוכר מגורען, ומיץ.
לטגן 10 דקות או עד ענבים רכים, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
מערבבים גבינות בקערה קטנה, ערבוב טוב.
מניחים 1 פילו מחסנית על כל אחד 6 צלחות, העליון עם 1 כפית תערובת גבינה 1 כף תערובת ענבים. חזור על השכבות פעם אחת, מסתיים עם מחסנית פילו.
טפטוף 1 כפית תערובת יציאה על כל צלחת.
מפזרים כל מנה עם 1 אגוזי מלך כפית, ואבק באופן שווה עם 2 כפיות אבקת סוכר הנותרים.