נפוליאון קרם וניל
נפוליאון קרם וניל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 368 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני שמנת, חלב, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פילו נפוליאון עם רוטב אוכמניות וקרם וניל, נפוליאון קרם לימון, ו אפרסקים עדינים-&-קרם נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 204°. קל לרסס 2 יריעות עוגיות עם ספריי בישול. על משטח מקומח קלות, יריעות מאפה להתפתח.
חותכים כל גיליון ל 3 רצועות לאורך סימני קיפול.
מניחים על גיליון עוגיות; זין בקלילות עם מזלג על כל רצועות. חזור עם שאריות גיליון מאפה וגיליון עוגיות שני.
אופים על 5 דקות. משטחים זין של מאפים עם מזלג כדי למנוע מאפים עולה יותר מדי במהלך האפייה.
אופים 10 דקות יותר או עד חום זהוב.
הסר מאפים מגיליונות עוגיות; מגניב 10 עד 15 דקות.
בקערה גדולה, לנצח תערובת פודינג, 2 כוסות חלב, וניל שמנת חמוצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד צורות פודינג רך. כיסוי; להכניס למקרר 10 עד 15 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר 3 כפיות חלב. אם הדובדבן עבה מדי, מערבבים עוד כפית חלב עד עקביות להפיץ.
על שכבת מאפה 1, להפיץ על פודינג 3/4 כוס. חזור עם עוד שכבת מאפה ופודינג 3/4 כוס. למעלה עם שכבת מאפה שלישית.
מורחים הדובדבן מעל. תניח בצד. חזור על מנת להפוך את הקינוח השני עם מאפים שנותרו, פודינג וזיגוג.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל נחשפים על גבוה על 30 שניות או עד שוקולד ניתן לערבב חלקה.
טפטוף שוקולד הלוך ושוב על גבי כל קינוח. גרור קיסם דרך שוקולד וציפוי כדי ליצור מראה משובש.
חותכים קינוחים לפרוסות 2 אינץ'. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.