נקטרינה-עוגת אוכמניות
עוגת נקטרינה-אוכמניות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 380 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, garnishes: נקטרינות, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אוכמניות נקטרינה פריך, נקטרינה אוכמניות פריך, ו אוכמניות נקטרינה פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים רק עד שהחלמון נעלם.
להוסיף וניל, מכות רק עד מעורבב.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה; להכות את הבלילה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. בעדינות לקפל נקטרינות אוכמניות.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. שכבות עוגה מגניב מחבתות על מתלי חוט 10 דקות.
הסר מן המחבתות, ולתת מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מורחים 1/2 כוס קרם גבינה ציפוי באופן שווה על גבי שכבת עוגה אחת; העליון עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את שאריות ציפוי גבינת השמנת מעל וצדדים של עוגה.