קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

נקטרינות חור 19 עם קרם לימון

נקטרינות חור 19 עם קרם לימון
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך חלב, ליקר לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקטרינות חור 19 עם קרם לימון, נקטרינות וקרם הל, ו נקטרינות בגריל עם קרם מסקרפונה.

הוראות

1
יוצקים ברנדי מעל נקטרינות ומשרים במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1
יוצקים את החלב והשמנת הכבדה לתוך סיר תחתית כבד ומוסיפים ליקר וניל ולימון.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים חצי מהסוכר לסיר ומביאים לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה). בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר וממזגים אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה תוך לטאטא כל הזמן (המכונה קשר). עכשיו לשפוך את הקשר (תערובת ביצה) לתוך סיר חלב, ערבוב כל הזמן. אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל. הרעיון של איש קשר הוא לשלב את הביצים ולהימנע מה שהופך אותם לביצים מקושקשות! אתה רוצה את התערובת להתחיל להתעבות אז זה יהיה מעיל האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום ולהקציף בגרידת לימון, ולאפשר להתקרר, ולאחר מכן להסיר תרמיל וניל ולהשליך, ומקרר עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים נקטרינות לחתוך בצד במחבת ומפזרים 1 כף סוכר. כפית ברנדי סביב נקטרינות, כיסוי וחום נקטרינות וברנדי בקצרה. לאחר מכן להסיר כיסוי וכפית ברנדי מחומם על נקטרינות. *
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ולהצית עם גפרור ארוך כדי flambe. לחלופין, אתה יכול לצלות את הברנדי ספוג נקטרינות עד שהם מתחילים caramelize. אפשר לנקטרינות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים 2 נקטרינות על כל מנה, העליון עם קרם לימון אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
נקטרינהnameנקטרינהname
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט