קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

נקטרינות חור 19 עם קרם לימון

נקטרינות חור 19 עם קרם לימון
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך חלב, ליקר לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקטרינות חור 19 עם קרם לימון, נקטרינות וקרם הל, ו נקטרינות בגריל עם קרם מסקרפונה.

הוראות

1
יוצקים ברנדי מעל נקטרינות ומשרים במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1
יוצקים את החלב והשמנת הכבדה לתוך סיר תחתית כבד ומוסיפים ליקר וניל ולימון.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים חצי מהסוכר לסיר ומביאים לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה). בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר וממזגים אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה תוך לטאטא כל הזמן (המכונה קשר). עכשיו לשפוך את הקשר (תערובת ביצה) לתוך סיר חלב, ערבוב כל הזמן. אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל. הרעיון של איש קשר הוא לשלב את הביצים ולהימנע מה שהופך אותם לביצים מקושקשות! אתה רוצה את התערובת להתחיל להתעבות אז זה יהיה מעיל האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר מהחום ולהקציף בגרידת לימון, ולאפשר להתקרר, ולאחר מכן להסיר תרמיל וניל ולהשליך, ומקרר עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים נקטרינות לחתוך בצד במחבת ומפזרים 1 כף סוכר. כפית ברנדי סביב נקטרינות, כיסוי וחום נקטרינות וברנדי בקצרה. לאחר מכן להסיר כיסוי וכפית ברנדי מחומם על נקטרינות. *
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום ולהצית עם גפרור ארוך כדי flambe. לחלופין, אתה יכול לצלות את הברנדי ספוג נקטרינות עד שהם מתחילים caramelize. אפשר לנקטרינות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מניחים 2 נקטרינות על כל מנה, העליון עם קרם לימון אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
נקטרינהnameנקטרינהname
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט