נקטרינות חור 19 עם קרם לימון
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך חלב, ליקר לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקטרינות חור 19 עם קרם לימון, נקטרינות וקרם הל, ו נקטרינות בגריל עם קרם מסקרפונה.
הוראות
יוצקים ברנדי מעל נקטרינות ומשרים במשך כ -30 דקות.
יוצקים את החלב והשמנת הכבדה לתוך סיר תחתית כבד ומוסיפים ליקר וניל ולימון.
מוסיפים חצי מהסוכר לסיר ומביאים לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה). בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר וממזגים אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה תוך לטאטא כל הזמן (המכונה קשר). עכשיו לשפוך את הקשר (תערובת ביצה) לתוך סיר חלב, ערבוב כל הזמן. אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל. הרעיון של איש קשר הוא לשלב את הביצים ולהימנע מה שהופך אותם לביצים מקושקשות! אתה רוצה את התערובת להתחיל להתעבות אז זה יהיה מעיל האחורי של כף.
הסר מהחום ולהקציף בגרידת לימון, ולאפשר להתקרר, ולאחר מכן להסיר תרמיל וניל ולהשליך, ומקרר עד מקורר.
מניחים נקטרינות לחתוך בצד במחבת ומפזרים 1 כף סוכר. כפית ברנדי סביב נקטרינות, כיסוי וחום נקטרינות וברנדי בקצרה. לאחר מכן להסיר כיסוי וכפית ברנדי מחומם על נקטרינות. *
הסר מהחום ולהצית עם גפרור ארוך כדי flambe. לחלופין, אתה יכול לצלות את הברנדי ספוג נקטרינות עד שהם מתחילים caramelize. אפשר לנקטרינות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים 2 נקטרינות על כל מנה, העליון עם קרם לימון אוכמניות.