נקניק בגריל עם רוטב חריף
נקניק בגריל עם רוטב חריף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 38 דקות. 21 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל חלפיניו, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 63%. נסו פיצה לחם שטוח בגריל נקניק איטלקי חריף קל, פרמזן פולנטן ורוטב נקניקים פיקנטי, ו נקניק & ביצים ציצים עם רוטב עגבניות פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 8 עד 10 שיפודי עץ ספוגים במים כ -20 דקות
משרים 8 עד 10 שיפודי עץ במים למשך כ -20 דקות.
מחממים גריל לבינוני ומברישים בשמן. השחילו את הנקניקיה על השיפודים והשאירו רווח בין כל חתיכה. צולים עד מעט פריך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מערבבים את הקטשופ, החרדל והרוטב החם בקערה.
מגישים את המנה הזו עם תענוג תירס חריף.
מחממים גריל לבינוני-גבוה.
מברישים את התירס בכף 1 שמן זית ומפזרים את הכמון, ומלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד להזהבה וקלויה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות, הופכים לפי הצורך.
שלב בקערה גדולה את 2 כפות השמן הנותרות, פלפלי הפיקנטה המתוקים, הבצל, הגרקינס, הפטרוזיליה, הג ' לפנו והסוכר ומתבלים במלח ופלפל. פורסים את גרעיני התירס מהקלחים וזורקים עם התענוג. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.