נקניק גביני ותבשיל פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק גבינה ותבשיל פנה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, תיבול, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: נקניק גביני פנה, סיר אחד נקניק גביני פנה, ו נקניקיות באמצע השבוע ופסטה פנה ירקות גביני.
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בזמן שפסטה מתבשלת, ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח, 1/2 תיבול איטלקי כפית תה, פלפל ושום. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה מבעבע; להסיר מן החום. מערבבים בחלב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בתערובת גבינה איטלקית וכוס 1/4 של גבינת פרמזן עד מומס.
מערבבים בעדינות פסטה ונקניק לרוטב גבינה.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 3 ליטר.
מפזרים 1/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס ו 1/4 כפית תיבול איטלקי.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד מבעבע.