קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

נקניק הודו איטלקי ומרק אסקרול

נקניק הודו איטלקי ומרק אסקרול
נקניק הודו איטלקי ומרק אסקרול יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מרק שמגיש 6. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכי לחנות וקחי שן שום, גבינת פרמזן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק עדשים עם נקניק איטלקי ואסקרול, מרק נקניק איטלקי (הודו), ו מרק חתונה איטלקי עם נקניק הודו וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר תרמילים מנקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים נקניק, בצל ושום; מבשלים 4 דקות, ערבוב להתפורר. מערבבים 1 כוס מים הבא 5 מרכיבים (באמצעות מרק); להביא לרתיחה. להפחית את החום; מערבבים ב escarole. מבשלים 10 דקות או עד escarole ופסטה במכרז. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק