נקניק הודו, שומר ופיצה כרישה
אם יש לכם בצל, רוטב פיצה, נקניק הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: נקניק טורקיה, שומר & Fontina פיצה, נקניק, שומר וכרישה פאף, ו דלעת כרישה מלית עם נקניק הודו.
הוראות
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הנקניק הוא השחמה, ערבוב עד שהוא מתפורר.
לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר. לבשל שומר כרישה בשמן חם, ערבוב כל הזמן במחבת על חום בינוני 8 דקות או עד ירקות הם השחמה קלות.
מניחים קונכיית לחם על תבנית אפייה ungreased או מחבת פיצה.
מורחים רוטב פיצה באופן שווה על פני הקרום. למעלה עם ירקות מבושלים, נקניק, פרוסות בצל, וגבינה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד מבעבע.
מפזרים עלי שומר קצוצים, אם תרצה בכך.