נקניק וברוקולי רב עם פולנטה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות קלות, עגבניות שימורים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, ברוקולי רב עם קרוטונים פולנטה, ו לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rabe ברוקולי עד במכרז, על 2 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז ביסודיות.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, עד להשחמה, כ -10 דקות.
הסר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לפרוסות.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת. להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את היין; מביאים לרתיחה.
מוסיף את הנקניק, עגבניות, מרק, טימין, ו 1 1/4 כפיות של מלח. להביא לרתיחה. קוק, נחשף, במשך 15 דקות.
מוסיפים את רב הברוקולי, פטרוזיליה ופלפל לרוטב; מביאים לרתיחה.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את המים ואת הנותרים 1 1/4 כפיות מלח לרתיחה.
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, מקציפים.
לטאטא את הנותרים 3 כפות שמן. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד עבה מאוד, על 20 דקות.
המלצת יין: מאכל כפרי זה רוצה יין אדום, אבל ביס הברוקולי של האספסוף ישתלב עם טאנין כדי ליצור מרירות לא נעימה. לבחור ברברה איטלקית; יש לו טאנין מינימלי.