קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

נקניק וברוקולי רולדות שקדי ראבה מהטפילד

נקניק וברוקולי רולדות שקדי ראבה מהטפילד
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ציר עוף, רוזמרין, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוזמרין הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מדליוני שקדי חזיר עם רב ברוקולי שלפוחית, ברוקולי ראבה ונקניק, ו פנה עם נקניק וברוקולי ראבה.

הוראות

1
פילה: קח פילה ופורסים לאורכו, חותכים לצד השני, אך לא דרך. חצאים פתוחים, הנחת שטוח שטוח.
2
מניחים שקד בין 2 גיליונות ניילון; פאונד לעובי של 1/2 אינץ ' בעזרת פטיש בשר או מחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
במחבת מטגנת על אש גבוהה מד, מפוררים ומשחימים את הנקניקייה האיטלקית המתוקה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי מתוקנקניק איטלקי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
במים מומלחים רותחים, מבשלים ברוקולי ראב במשך 6 דקות ואז מסננים במי קרח כדי להפסיק את תהליך הבישול. לאחר ברוקולי ראב הוא מגניב, קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
שלב גבינת ריקוטה, ברוקולי ראבה ונקניק בקערת ערבוב למלית פילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מורחים את תערובת הנקניקיות על המכרז ומגלגלים, החל בצד ארוך; חזיר מאובטח במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
מתבלים במלח, פלפל ותערובת עשבים איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בתנור שחומם מראש 375 מעלות, אופים במשך 20-25 דקות (מחפש טמפרטורה פנימית של 155 מעלות).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
ריזוטו: על אש נמוכה ממיסים לאט את החמאה ומוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
10
מוסיפים פנימה את אורז הארבוריו, מקפידים לערבב כל הזמן כדי למנוע הידבקות לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
אפשר אורז להיות מזוגגות ומבשלים ללא כל נוזל במשך 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
לאחר מכן מוסיפים את היין הלבן ומזלפים.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
13
מרתיחים את ציר העוף ומוסיפים מעט מזה לאורז בחום בינוני. (
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
מוסיפים את הציר לאט לאט ולעולם לא מוסיפים את המצקת הבאה עד שהקודמת התאדה. חשוב ביותר לא למהר בתהליך זה אלא להמשיך להוסיף את כל הנוזלים עד שהאורז שמנמן ורך.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
15
מתבלים בתערובת זו במלח ופלפל לבן. בשלב זה הוסיפו את תערובת העשבים האיטלקית ואם תרצו להשיג ריזוטו קרמי נחמד תוכלו להוסיף את גבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
להגשה פורסים את השקד המבושל למדליונים ורעפים סביב ריזוטו.
17
מקשטים בגבינת פרמזן מגולחת וענף טימין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק