נקניק וברוקולי רולדות שקדי ראבה מהטפילד
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ציר עוף, רוזמרין, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוזמרין הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מדליוני שקדי חזיר עם רב ברוקולי שלפוחית, ברוקולי ראבה ונקניק, ו פנה עם נקניק וברוקולי ראבה.
הוראות
פילה: קח פילה ופורסים לאורכו, חותכים לצד השני, אך לא דרך. חצאים פתוחים, הנחת שטוח שטוח.
מניחים שקד בין 2 גיליונות ניילון; פאונד לעובי של 1/2 אינץ ' בעזרת פטיש בשר או מחבת כבדה.
במחבת מטגנת על אש גבוהה מד, מפוררים ומשחימים את הנקניקייה האיטלקית המתוקה.
במים מומלחים רותחים, מבשלים ברוקולי ראב במשך 6 דקות ואז מסננים במי קרח כדי להפסיק את תהליך הבישול. לאחר ברוקולי ראב הוא מגניב, קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
שלב גבינת ריקוטה, ברוקולי ראבה ונקניק בקערת ערבוב למלית פילה.
מורחים את תערובת הנקניקיות על המכרז ומגלגלים, החל בצד ארוך; חזיר מאובטח במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט.
מתבלים במלח, פלפל ותערובת עשבים איטלקית.
בתנור שחומם מראש 375 מעלות, אופים במשך 20-25 דקות (מחפש טמפרטורה פנימית של 155 מעלות).
ריזוטו: על אש נמוכה ממיסים לאט את החמאה ומוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים עד לשקיפות.
מוסיפים פנימה את אורז הארבוריו, מקפידים לערבב כל הזמן כדי למנוע הידבקות לתבנית.
אפשר אורז להיות מזוגגות ומבשלים ללא כל נוזל במשך 3-4 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את היין הלבן ומזלפים.
מרתיחים את ציר העוף ומוסיפים מעט מזה לאורז בחום בינוני. (
מוסיפים את הציר לאט לאט ולעולם לא מוסיפים את המצקת הבאה עד שהקודמת התאדה. חשוב ביותר לא למהר בתהליך זה אלא להמשיך להוסיף את כל הנוזלים עד שהאורז שמנמן ורך.)
מתבלים בתערובת זו במלח ופלפל לבן. בשלב זה הוסיפו את תערובת העשבים האיטלקית ואם תרצו להשיג ריזוטו קרמי נחמד תוכלו להוסיף את גבינת הפרמזן.
להגשה פורסים את השקד המבושל למדליונים ורעפים סביב ריזוטו.
מקשטים בגבינת פרמזן מגולחת וענף טימין.