תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק קראוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, שום, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Chops ' n ' Kraut, קראוט Bierocks, ו סלט קראוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את הכרוב הכבוש בקערה של מים חמים. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץ
2
לנקז ולשמור חם.
3
בינתיים, מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. לדקור את הנקניקיות עם מזלג ולהוסיף לסיר יחד עם חזיר; לבשל עד השחמה בצד אחד, על 4 דקות. הפעל את הבשר ולהוסיף את הבצל, שום, כוסברה, גרגרי ערער, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הוא חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים