נקניק ופודינג לחם Gruyère מ ' מנה אחת טובה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח ופלפל, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פודינג לחם כרישה וגרוייר, ארוגולה, בייקון, ופודינג לחם Gruyère, ו פודינג לחם פטריות בר עם נקניק וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. חמאה קלה צלחת אפייה מלבנית 2 ליטר רדודה.
מורחים את החמאה הנותרת דק על פרוסות באגט. קו צלחת אפייה עם חצי פרוסות באגט, צד חמאה למטה.
סדר את החזיר וחצי הגבינה על הלחם. למעלה עם פרוסות בגט שנותרו, בצד חמאה למעלה, ומפזרים עם הגבינה הנותרים.
הכה יחד את הביצים וחצי וחצי, הוספת 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. אח בתוך אגוז מוסקט קטן, להוסיף את הבצל הירוק, ולהקציף שוב.
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה, דוחפים למטה כדי להטביע את הלחם במידת הצורך.
אופים במשך כ 45 דקות, עד פודינג מוגדר אבל עדיין קצת מתפתל והחלק העליון הוא השחמה יפה.