קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

נקניק ופטריות Étouffée

נקניק ופטריות Étouffée
נקניק ופטריות Étouffée עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 501 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל חריף, קמח שלא נפגע, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שרימפס ונקניק Étouffée, עוף ונקניק Etouffee, ו עוגת פטריות נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח במחבת קטנה ולחמם אותו על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כמעט כל הזמן, עד שזה צבע של סוכר חום בהיר, על 15 דקות. להיות זהיר מאוד–זה שורף בקלות אם לא זע. אם זה שורף, לזרוק אותו ולהתחיל מחדש. כאשר הוא מגיע לצבע הנכון, להעביר אותו לבלנדר, להוסיף את המרק, ולערבב אותו עד חלקה. תניח בצד. בזמן שאתם מערבבים את הקמח, אתם יכולים להתחיל לבשל את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך כשלוש דקות, מוסיפים מים על ידי כף אם יש צורך למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מוסיפים את הסלרי ופלפל הפעמון וממשיכים לבשל עד שהבצל מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הפטריות וכף מים ומכסים בחוזקה. מבשלים עד הפטריות להתחיל להפריש את הנוזל שלהם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. תן את תערובת הקמח עוד מערבולת מהירה בבלנדר ולהוסיף אותו לירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את רוטב הסויה ואת כל התבלינים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה. להפחית את החום ולהוסיף את הנקניק פרוס. מכסים ומבשלים על נמוך במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם. אם הרוטב נראה עבה מדי, להוסיף קצת יותר מרק ירקות. בדוק את התבלינים ולהוסיף יותר פלפל ומלח במידת הצורך. מערבבים את הבצל הירוק ומגישים על אורז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום