נקניק ופטריות Étouffée עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 501 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל חריף, קמח שלא נפגע, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שרימפס ונקניק Étouffée, עוף ונקניק Etouffee, ו עוגת פטריות נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הקמח במחבת קטנה ולחמם אותו על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כמעט כל הזמן, עד שזה צבע של סוכר חום בהיר, על 15 דקות. להיות זהיר מאוד–זה שורף בקלות אם לא זע. אם זה שורף, לזרוק אותו ולהתחיל מחדש. כאשר הוא מגיע לצבע הנכון, להעביר אותו לבלנדר, להוסיף את המרק, ולערבב אותו עד חלקה. תניח בצד. בזמן שאתם מערבבים את הקמח, אתם יכולים להתחיל לבשל את הירקות.
מוסיפים את רוטב הסויה ואת כל התבלינים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה. להפחית את החום ולהוסיף את הנקניק פרוס. מכסים ומבשלים על נמוך במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם. אם הרוטב נראה עבה מדי, להוסיף קצת יותר מרק ירקות. בדוק את התבלינים ולהוסיף יותר פלפל ומלח במידת הצורך. מערבבים את הבצל הירוק ומגישים על אורז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)