נקניק ופיצה שוויצרית
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פלפל, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 43% וזה טוב. נסו פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), נקניק ופיצה שוויצרית, ו כרוב, פיצה שוויצרית ועגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
יוצקים ביצים למחבת. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח.
מניחים פיצה קרום על גיליון עוגיות ungreased.
מערבבים מיונז וחרדל; להפיץ באופן שווה על קרום. למעלה עם ביצים, בשר חזיר, בצל, פלפל וגבינה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד גבינה מותכת.