נקניק וריקוטה קלצונה
נקניק וריקוטה Calzones עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש לו 34 מעריצים. גשו לסופר וקנו בצק לפיצה, אגוז מוסקט, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק וריקוטה Calzones, ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe, ו ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מחלקים בצק פיצה ל 8 חתיכות.
מרדדים כל לדיסק עגול 8 אינץ'.
כדי להפוך את המילוי, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שהירקות מתחילים להתרכך.
להוסיף תרד; להמשיך לבשל על 2 דקות או עד wilts תרד.
בקערה גדולה, מערבבים נקניק מבושל, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח, אגוז מוסקט, פלפל ותערובת בצל-תרד.
כדי להפוך כל קלצונה, מקום מילוי במרכז הבצק עגול. (להתנגד לפיתוי למלא את הבצק.) לקפל בצק מעל; הקש קצה טוויסט לאטום.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
חותכים calzones לשניים כדי לשרת.