נקניק חריף בקרוזה
נקניק חריף בcarrozza יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון, בצק פיצה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו נקניק חריף בקרוזה, Mozzarellan en Carrozza, ו מוצארלן בקרוזה. (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר להוסיף מים 1/2 אינץ למחבת. לטבול נקניקיות במים ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר נקניק ולייבש את המחבת. חזור לחום והוסף את שמן הזית על אש בינונית. כאשר חם להחזיר את הנקניק למחבת עם שיני שום לטגן עד בינוני חום בכל רחבי.
הסר נקניק לצלחת כדי להתקרר. השתמש במזלג כדי מועך את השום עם מלח ופלפל. מערבבים בחרדל ומניחים בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים כל פיסת בצק ל 2 ולהתגלגל החוצה עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים 6 חתיכות של בצק על 3 אינץ 'רחב ו 1/2 אינץ' קצר יותר אז אורך נקניק, רק מספיק כדי לעטוף סביב נקניק עם הקצוות מציצים החוצה.
מורחים תחתית כל בצק עם כף שום / להדביק חרדל. הגדר נקניק על גבי, להרטיב 1 קצה בצק עם אצבע רטובה כך שהוא נדבק יחד רול. לחץ על התפר בחוזקה ולהגדיר אותם על מחבת גיליון מקורנת קלות, צד התפר למטה.
הסר ולתת מגניב במשך 5 דקות.
חותכים לחתיכות ארוכות 3/4 אינץ ' ומגישים.