נקניק חריף, שעורה ונזיד פטריות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? נקניק חריף, שעורה, ונזיד פטריות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 254 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פטריות ושעורה, תבשיל שעורה עדשים פטריות, ו תבשיל גזר פטריות שעורה.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך מעט.
מוסיפים נקניק למחבת; מבשלים 8 דקות או עד הנקניק הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים סלרי, גזר, שום, עלה דפנה; מבשלים 10 דקות או עד בצל הם חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פטריות; מבשלים 10 דקות או עד פטריות לשחרר לחות. מערבבים שעורה, מרק עוף, ברנדי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד שעורה הוא רך. להשליך עלה דפנה.