רוטב נקניק וקייל הודיה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משרת 8 . אם יש לכם כרוב, ציר הודו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו הודו צלוי ורמונט עם רוטב גיבלט ורוטב נקניק ומרווה, לחג ההודיה, נקניק איטלקי ורוטב אורז עם כרוב וחמוציות, ו רוטב לחם תירס לחג ההודיה של התינוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה תבשיל תבשיל של 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 1 כף חמאה בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להזהבה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
מוסיפים את הכרישה והדלעת ומתבלים בכפית 1 כל מלח ופלפל; מבשלים עד שהכרישה רכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוף
(ומנות בלבד)
5
מוסיפים את הקייל, זורקים ומכסים עד שהקייל נבול, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
6
מוסיפים את קוביות הפוקצ ' ה ואת 3 כפות החמאה הנותרות וזורקים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' ה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
מקציפים את הביצה ומרק העוף בקערה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה את קוביות הפרמזן ו -1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רוטב עגבניות Hunt's®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים את תערובת המרק על תערובת הלחם; מבשלים עד שהנוזל נספג בלחם, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
מעבירים את תערובת הלחם לכלי הקדרה המוכן. מפזרים את הגבינה הגרוסה באופן שווה מעל ואופים עד להזהבה ומבושלת, כ-40 דקות. מניחים בצד למשך 5 דקות לפני ההגשה.