נקניק מעושן וענבים עם ברוקולי רב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? נקניק מעושן וענבים עם ברוקולי ראבה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. אם יש לכם פלפל, נקניק חזיר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: בריא וטעים: ברוקולי רבה, נקניק הודו וענבים, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה.
הוראות
מבשלים ברוקולי rabe במים רותחים 1 1/2 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מניחים בקערה גדולה. תניח בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף נקניק; לבשל במשך 6 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים ענבים, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; מבשלים 2 דקות או עד שהענבים מתחילים להתרכך.
מוסיפים תערובת נקניק לברוקולי ראבה.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות או עד רך.
מוסיפים שום; מבשלים 30 שניות או עד ריחני.
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
להוסיף 1/8 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/8 כפית פלפל, תערובת נקניק, וחומץ. לזרוק לשלב; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
מפזרים גבינה; מגישים מיד.