קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

נקניק מתוק מרסלה

נקניק מתוק מרסלה
נקניק מתוק Marsala יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המשקה שלך. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . אם יש לכם פלפל, שום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניק איטלקי מתוק וטורטליני ברוטב יין מרסלה, פסטה עם נקניק ומרסלה פפרדלה, ו חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים נקניקיות שלמות ומי כוס 1/3 במחבת מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, ומבשלים 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ניקוז וחתיכה דקה.
4
החזר נקניק למחבת. מערבבים שום, בצל, פלפלים ויין Marsala. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד נקניק מבושל דרך. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, פלפל שחור, אורגנו. מבשלים על 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים מעל פסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת