נקניק עם לינגוויני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגאוט נקניק עם לינגוויני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 788 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב מרינרה, עגבניות שזיפים, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פולנטה-נקניק רגאוט, עוף ונקניקיות רגון, ו כדורי פולנטה עם ראגו נקניק.
הוראות
חותכים נקניקיות לפרוסות 1/2 אינץ'.
שמן חום גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניק בbatchesuntil השחמה.
מוסיפים את הבצל והשום לנקניקיות; מבשלים, מערבבים, במשך 5 דקות על אש נמוכה.
להעלות את החום בינוני ולהוסיף את הפלפלים.לבשל, לערבב, במשך 7 דקות.
מערבבים את העגבניות, רוטב מרינרה, יין, ופטרוזיליה עטופה; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות.
מגישים מעל פסטה; מפזרים 2 כפות פטרוזיליה.
למנה (עם בשר חזיר): 1450 קלוריות, 104 גרם פחמימות, 50 גרם חלבון,89 גרם שומן, 170mg כולסטרול.