קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

נקניק, פלפלים ובצל

נקניק, פלפלים ובצל
נקניק, פלפלים ובצל הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 433 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 152 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. נסו נקניק, פלפלים ובצל, נקניק, פלפלים ובצל, ו נקניק גביני פלפלים ובצל לטבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, בערך 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
4
מוציאים מהתבנית ומסננים.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
שומרים על התבנית על אש בינונית, מוסיפים את הפלפלים, הבצל, המלח והפלפל ומבשלים עד להזהבה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את האורגנו, הבזיליקום והשום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
שוםשום
באזיל!באזיל!
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
8
מוסיפים את יין המרסלה, העגבניות ופתיתי הצ ' ילי, אם משתמשים. מערבבים לאיחוד, מגרדים את תחתית התבנית בכף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
9
חותכים את הנקניקיות ל -4 עד 6 חתיכות כל אחת, בערך קוביות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
10
מוסיפים את הנקניקיה חזרה לתבנית ומערבבים לאיחוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מגישים בקערות. לחלופין, אם מגישים ככריך, חלקו את הלחמניות לשניים לאורכם. חלול את הלחם מהצד התחתון של כל גליל, נזהר שלא לנקב את הקרום. ממלאים את המחצית התחתונה של הגליל בתערובת נקניקיות. למעלה ומגישים כריכים מיד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
לחםלחם
קרוםקרום
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה